Skip to content

Bootkappen en kuiptenten

Gelderse Spitsgatters gaat verder dan alleen de verkoop van deze fantastische boten. Wij zijn exclusieve partner van Agder Kalesje, een toonaangevende naam in Noorwegen op het gebied van bootkappen.
Is uw boot toe aan een nieuwe kap? Wij regelen dit graag voor u. Orginele bootkappen voor spitsgatters die worden geproduceerd in gecoate stoffen. De producten zijn ontworpen om weer, wind en water te weerstaan in de maritieme omgeving waarvoor ze bedoeld zijn.

Wij raden u aan om tijdig uw bestelling te plaatsen. De levering van de door u gekozen kap kan 5 tot 7 weken in beslag nemen. Indien u ook een nieuw buizenframe bij ons besteld kunt u deze alleen bij ons afhalen.

Tijdens het vaarseizoen zijn de levertijden langer ivm drukte.

Vul onderstaand formulier zo zorgvuldig mogelijk in voor een vrijblijvende offerte.

Laat dit veld blanco
*Onderstaande kleuren zijn bedoeld als referentie die kan afwijken van hoe de kleur er in werkelijkheid uitziet. Selecteer de gewenste kleur in het formulier.

LET OP:  Wanneer er geen serienummer bekend is willen wij u vragen om in de bijlage foto’s te sturen van het voor, zij en achteraanzicht van uw boot met kap. Hieraan kunnen wij zien of uw huidige kap origineel is en indien nodig een nieuw buizenframe meenemen in de vrijblijvende offerte. 

Kappen inclusief nieuw buizenframe kunnen alleen worden afgehaald bij ons in Terborg.

Request for Fly

Play Video