Skip to content

Wie zijn wij?

Allereerst van harte welkom op onze website! Wij stellen ons graag aan u voor; 

Wij zijn Jeffrey en Sanne de Vries. Samen staan wij met trots aan het roer van ons prachtige bedrijf Gelderse Spitsgatters. Al 15 jaar delen wij samen onze liefde voor de watersport. Wij verloren ons hart aan Scandinavisch varen en mogen ons inmiddels specialist in de Spitsgatter noemen. 

Spitsgatters danken hun naam aan de specifieke rompvorm. Deze boten staan bekend om haar fantastische vaareigenschappen. Een boot waarvan zowel de voor- als achtersteven spits is maakt deze zeewaardig en daarom zeer geschikt om veilig te kunnen varen op golvend water. 

Naast deze fantastische vaareigenschappen en prachtige klassieke uitstraling staat deze boot namelijk ook nog bekend om zijn praktische indeling. Dat maakt dat het een ideale boot is voor zowel dagtochten als heerlijke vakanties. De perfecte boot voor zowel gezinnen als vissers!

Naast de verkoop van deze prachtige boten, zijn wij ook de trotse eigenaren van een unieke werf aan de oude IJssel waar wij de mogelijkheid hebben om niet alleen onze klanten te helpen aan een voor hen perfecte spitsgatter. Ook bieden wij stalling, onderhoud, reparaties en upgrades voor iedere boot. Zijn wij leverancier van ons eigen unieke boot tapijt www.bjbboatflooring.com. 

 Iedere dag zijn wij met liefde en passie bezig om onze klanten te helpen hun boot nog mooier te maken.

  Staat er op dit moment op onze site niets wat aan uw wensen voldoet? Of heeft u andere vragen?  U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kijken graag naar wat wij voor u kunnen betekenen. 

Request for Fly

Play Video